Ontdek de wereld van G&B, een gerenommeerd vis- en vleesbedrijf gelegen in het mossel en oesterdorp Yerseke. Onder leiding van oprichter en eigenaar Peter Goedegebure, met ons exclusieve arrangement.
Vanaf 09:30 uur een warme ontvangst! Waarbij je allereerst kunt genieten van een heerlijke kop koffie en een authentieke Zeeuwse lekkernij, de Bolus. Tijdens deze informele kennismaking zal Peter Goedegebure zelf het inspirerende verhaal vertellen over de oorsprong en ontwikkeling van G&B.
Om 10:00 uur begint de uitgebreide rondleiding door de vleesverwerkingshal, waar Peter je meeneemt langs de verschillende processen. Hier maak je kennis met het vakmanschap achter de schermen. Het ambachtelijke snijden van carpaccio en het nauwkeurig portioneren van vlees.
Na deze leerzame ervaring is het tijd om even te ontspannen en te genieten van een smaakvol broodje hamburger in de frisse buitenlucht. Want ja zal vast honger hebben gekregen van de smakelijke rondleiding.
Om 11:00 uur vervolgen we de boeiende rondleiding door de visverwerkingsafdeling, waar de kennis van G&B met je wordt gedeeld. Hier zie je hoe ervaren vakmensen zich wijden aan het fileren van vis en het precies snijden van sashimi, met oog voor detail en kwaliteit.
Verder om 11:30 naar de groentehal, waar we een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de groente afdeling van G&B. Ontdek de passie en toewijding die schuilgaat achter de keuze van de producten.
Tot slot, de ochtend wordt afgesloten om 12:00 uur met een heerlijke proeverij van kibbeling, twee verrukkelijke oesters en een verfrissend glas wijn.
Dit unieke arrangement is beschikbaar voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 15 personen. Reserveer je plek vandaag nog voor slechts €64,95 per persoon en laat je exclusief verrassen in de wereld van G&B in Yerseke.
Geïnteresseerd in deze activiteit? Vul het onderstaande formulier in en laat in het opmerkingen veld achter op welke datum en tijd u deze activeiten zou willen doen.